Ook onze website gebruikt Cookies! Al hebben we liever een koekje bij de koffie :)

Noodzakelijke cookies mogen we volgens de wet plaatsen. De statistische cookies hebben we volledig geanonimiseerd en daarom mogen we die ook plaatsen zonder toestemming.
In ons Privacybeleid kun je hier meer over lezen.
Voor andere soorten cookies hebben we jouw toestemming nodig.
De betreffende cookies blijven geblokkeerd tot je ze geaccepteerd hebt, hierdoor werken sommige delen niet of zijn niet zichtbaar zolang je dit blok ziet.
Dus vragen we netjes jouw toestemming in dit blok dat net zo lang op blijft ploppen tot je er iets mee gedaan hebt. (Sorry!)
Mogen we alsjeblieft cookies in je browser plaatsen?
Als je toestemming geeft help je ons onze website te verbeteren en ons aanbod nog beter op jouw wensen af te stemmen.
Dank je wel!

Filteren op

Koffiebonen

Filteren op

Caffé New York

Caffé New York is een kleine ambachtelijke branderij in Pistoia (Toscane).
Het is een familiebedrijf waar passie voor de allerbeste koffiebonen centraal staat.

De koffiebonen van Caffé New York werden in Duitsland al winnaar van de prestigieuze espresso test gehouden door het toonaangevende blad Feinschmecker.
Maar liefst 26 koffiebranderijen uit Italië, Portugal, Zwitserland en Duitsland namen deel aan deze test.

De koffiebonen van Caffé New York behoren tot de betere koffiebonen die momenteel verkrijgbaar zijn. Dat proef je gegarandeerd!
EXTRA is de zachtste, EXTRA R is de meest pittige, en XXXX zit daar tussenin.

De koffiebonen zijn geschikt voor alle espressomachines en volautomaten.

Caffè Bonini

Caffè Bonini komt uit een kleine Toscaanse branderij, een familiebedrijf.
De producten positioneren op de top van de voorkeuren van de consument, zowel door de uitstekende prijs / kwaliteitverhouding, als door de hoge kwaliteitsnormen.
Dit heeft geleid tot een vertrouwensrelatie met de klanten, die elke dag Bonini's koffie kiezen als synoniem voor ontspannende momenten, zowel in Italië als in het buitenland.

Het geheim van de hoge kwaliteit is te danken aan een exclusief gebruik van de beste koffiebonen, die afkomstig zijn van de twee bekendste mengsels: Arabica en Robusta. De eerste is zoet en geurig, terwijl de tweede substantieel en doorslaggevend is.

Aan het einde van het roosteren, selecteren de specialisten de beste kwaliteit om te gebruiken en starten ze het belangrijkste proces: de mengfase, een echte kunst voor het bedrijf van Bonini.
De melanges zijn het resultaat van oude recepten die door de brander zijn doorgegeven en vervolgens met zorg zijn verbeterd om de maximale smaak en kwaliteit te garanderen.

Settings

Alle resultaten weergeven
Er zijn geen producten gevonden

Menu

{literal} {/literal}